Menü Bezárás

2014.05.09.


2014.05.06.

Anna kozmetika

Szűcs Anna vagyok, 2010-ben végeztem kozmetikusként. Legfőbb célom, hogy a kozmetikai kezelések hozzájáruljanak bőre egészséges működéséhez, szépségéhez, valamint a kozmetikában eltöltött idő kikapcsolódást és lelki feltöltődést is jelentsen.  Nagy körültekintéssel választottam ki az általam használt termékcsaládot. Az Ilcsi termékek magyar termékek, 100 % ban természetesek és nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat.

A kezelések személyre szabottak, mindig az aktuális bőrállapot határozza meg a menetét és a felhasznált hatóanyagokat. Szolgáltatásaim között megtalálhatóak a teljes körű kozmetikai kezelések, tini kozmetika, ultrahangos kezelések, mikrodermabrázió, mezoterápia, dermaroller, gyantázások, sminkkészítés, 3 D szempillahosszabbítás, paraffinkezelés.

Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, így tudom hatékonyan kezelni  a hozzám forduló tiniket, fiatalokat és időseket. Egyszerre egy vendéggel foglalkozom, így teljes intimitást tudok biztosítani  a nálam szépülni vágyóknak. A relaxálást, pihenést kellemes háttérzene biztosítja.

Az EMVA Mikrovállalkozások létrehozása és fejlesztése LEADER helyi akciócsoportok közreműködésével 2012-ben nyújtandó támogatásra (jogcímkód: 6.354.01.01) benyújtott, Kozmetika kialakítása Nyúlon elnevezésű pályázat keretében kialakításra kerültek a kozmetika helyiségei, és megtörtént a legmodernebb kozmetikai eszközök beszerzése.

A pályázatnak köszönhetően ügyfélköröm jelentősen növekedhet.

 

További megvalósult projektek