Menü Bezárás
A Művelődési Ház bútorzatának fejlesztése Rábaszentmihályon

Kedvezményezett neve: Rábaszentmihály Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3415191879

Elnyert támogatás összege: 2 166 164 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Jelen projekt célja Rábaszentmihály település kulturális infrastruktúrájának fejlesztése volt bútorok beszerzésével, mely a tervezettnek megfelelően megvalósult.

A Támogató Okirat kézhezvételét követően ajánlattételi eljárást folytattunk le, mely során 3 cég adott ajánlatot a projektben tervezett bútorok beszerzésére. Az eljárást követően szerződést kötöttünk a legkedvezőbb piaci árat adó Net21 Kft-vel és megbíztuk a bútorok leszállításával.  A bútorok átadása 2023.november 09-én történt meg az árajánlatnak megfelelően. A pályázat keretében beszerzésre került 12db Berta bővíthető asztal, kétféle 5 fakkos nyitott polcos szekrény (összesen 10 db), 2db 4 fakkos nyitott polcos szekrény, 2db 3 fakkos nyitott polcos szekrény           8db Loco II vezetői tárgyalószék, 1db kerekített formavilágú tárgyalóasztal. A bútorok a Rábaszentmihály Község Önkormányzatának tulajdonában lévő művelődési házba kerültek.

Az új bútorok beszerzésének köszönhetően a településen működő civil szervezetek, valamint a lakosság részére helyben is megteremtődtek a feltételek a rendezvények színvonalas megtartásához, tároláshoz és a vendéglátással is járó eseményeken a szükséges catering bútorzat rendelkezésre áll.

A projektben vállalt kötelező nyilvánossági feladatok maradéktalanul megvalósultak.

A projekt eredményeként egy hosszú évek óta fennálló lakossági igény került kielégítésre, és korszerűbbé, rendezvények megtartására még inkább alkalmassá vált a rábaszentmihályi művelődési ház.

A projektben vállalt indikátor neve: Létrehozott munkahelyek száma

Mértékegysége: Fő

Az indikátor értéke a pályázat benyújtásakor: 11 fő

A projekt befejezéséig vállalt érték: 11 fő

  1. októberében fennálló érték (az elszámolás benyújtását megelőző hónap):13 fő

További információ:

Név: Rábaszentmihály Község Önkormányzata

Cím: 9135 Rábaszentmihály Kossuth utca 32

http://rabaszentmihaly.hu

További megvalósult projektek