Menü Bezárás
Ágdaráló beszerzése - Kunsziget

Kedvezményezett neve: Kunsziget Község Önkormányzata

Projekt azonosító: 3351880543

Elnyert támogatás összege: 3 112 523 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Kunsziget Község Önkormányzata a „Helyi fejlesztések támogatása” című, VP6-19.2.1-70-9-21-es kódszámú felhíváson nyertes pályázat tárgyát képző ágdaráló beszerzését végezte el.

A településen egyre nagyobb gondot okozott a parkok, közterek rendezését követő nyesedék, zöldhulladék kezelése. Az önkormányzat igyekszik ezt a legmegfelelőbb módon orvosolni. A projektnek köszönhetően a komposztálható anyagokat mostantól egy Caravaggio Bio-190 típusú ágdarálóval felaprítják és így hasznosítani tudják a keletkező darálmányt.

A település több típusú készüléket megvizsgált, egyeztetett lehetséges forgalmazókkal, így esett a választásuk erre a gépre, amely 2 db sugár irányú mozgókéssel, 1 db középső mozgókéssel és 2 db állókéssel rendelkezik, illetve 24 db kalapáccsal. A komposztálható anyagvastagság maximum 100 mm átmérőjű lehet.

Ez az ágdaráló alkalmas a településen keletkező zöldhulladék, nyesedék környezetkímélő kezelésére, ezzel az önkormányzat újabb lépést tett a környezet megóvása érdekében.

Az önkormányzat a vállalt indikátort teljesíti a Központosított illetmény-számfejtési rendszer adatai alapján a munkahelyek száma: 15 fő.

További információk:

Név: Kunsziget Község Önkormányzata

Cím: 9184 Kunsziget József Attila utca 2

https://www.kunsziget.hu/

További megvalósult projektek