Menü Bezárás
Eszközbeszerzés településüzemeltetési feladatok ellátására Ikrényben

Kedvezményezett neve: Ikrény Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3415884379

Elnyert támogatás összege: 3 852 354 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Ikrény község önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Pannónia Kincse Leader Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-70-9-21 kódszámú, Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján 3 852 354 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Az Önkormányzat a település földrajzi elhelyezkedéséből adódóan jelentős zöldterületekkel, úthálózattal rendelkezik, melyek folyamatos gondozást, karbantartást igényelnek a rendezett településkép fenntartásáért, a környezettudatos magatartás megvalósításáért.

Ezen célok megvalósításának érdekében az alábbi eszközöket szereztük be:

- 1 db Wirax dobos kasza

- 1 db Ino Ferti sószóró

- 1 db Hótolólap SP 200 tartóelemmel

- 1 db Stihl MS 271 motorfurész

- 1 db Stihl HT 56-C-E magassági ágvágó

Az eszközök vásárlására vonatkozóan 3 db árajánlat került beszerzésre, melynek eredményeképp a Győri Agroker Zrt. ajánlata volt a legkedvezőbb 2.605.000 Ft+Áfa azaz bruttó 3.281.350 Ft összegben. 2023. október 6-án megkötöttük az adásvételi szerződést a Győri Agroker Zrt-vel nettó 2.505.000 Ft +Áfa azaz bruttó 3.181.350 Ft összegben. A Vállalkozó jelezte, hogy a Lengyel fűkasza tartozéka a kaszaponyva jelenleg nem áll rendelkezésre, arra a szállítói beérkezést követően kerül sor adásvételi szerződés aláírására Az eszközök átadás-átvételi jegyzőkönyvvel átadásra és beüzemelésre kerültek.

A kaszaponyva Győri Agroker-hez töténő beérkezése után azonnal megkötésre került az adásvételi szerződés és megtörtént az átadás átvétel is.

A projekt eredményeképp megújult gépparkunkkal, a modern és költséghatékony eszközökkel eredményesebben tudjuk ellátni az önkormányzat kötelező, a falu lakosainak jólétét és kényelmét alapvetően biztosító közfeladatokat. Jelentősen nőtt a feladatellátás minősége, több feladatot, rövidebb idő alatt hatékonyabban, magasabb minőségben tudunk ellátni.

Eleget tettünk az előírt kötelező tájékoztatási és nyilvánosság biztosítási követelményeknek, melyek önerőből kerültek megvalósításra. Projekttábla kihelyezésre került.

A rendezett és tiszta településkép hozzájárul az itt élő emberek életminőségének javításához, vonzza a letelepedni vágyókat is a turizmus szempontjából sem elhanyagolható a rendezett településkép kialakítása.

A létrehozott munkahelyek száma 0 fő.

További információ:

Név: Ikrény Község Önkormányzata

Cím: 9141 Ikrény Győri utca 66

https://www.ikreny.hu/

További megvalósult projektek