Menü Bezárás
Fűnyíró traktor beszerzése Győrasszonyfán

Kedvezményezett neve: Győrasszonyfa Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3387371365

Elnyert támogatás összege: 2 175 319 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Győrasszonyfa Község Önkormányzata a „Helyi fejlesztések támogatása” című, VP6-19.2.1-70-9-21-es kódszámú felhívás keretében egy fűnyíró traktor beszerzésére nyert támogatást.

Az önkormányzat feladata a település zöldfelületeinek rendszeres karbantartása, melynek részeként tavasztól őszig heti szinten végeznek fűnyírást a községben. A munka elvégzésére korábban 2 db fűnyíró állt rendelkezésre. A hatékonyabb munkavégzés érdekében döntött úgy az önkormányzat, hogy egy fűnyíró traktor beszerzésével bővítik az eszközparkot.

A beszerzési eljárás lefolytatását követően a legkedvezőbb ajánlatot adó forgalmazótól, a Győri AGROKER Zrt-től került beszerzésre egy Solo by AL-KO T23-125.2 típusú fűnyírótraktor.

Az új eszköz révén a zöldfelületek ápolása egyszerűbbé vált, a nagyobb kapacitású fűnyíróval időmegtakarítást értünk el. Az ápolt, rendezett közterek nagyban hozzájárulnak a település vonzóbbá tételéhez mind az itt élők, mind a községben letelepülni vágyók részére.

Az önkormányzat a vállalt indikátort teljesíti a Központosított illetmény-számfejtési rendszer adatai alapján a munkahelyek száma: 3 fő

 

További információ:

Név: Győrasszonyfa Község Önkormányzata

Cím: 9093 Győrasszonyfa, Hunyadi Tér 18.

https://www.gyorasszonyfa.hu

 

További megvalósult projektek