Menü Bezárás
Klíma rendszer kiépítése Cakóházán

Kedvezményezett neve: Cakóháza Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3414108160

Elnyert támogatás összege: 1 651 831 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Cakóháza Község Önkormányzata a „Helyi fejlesztések támogatása” című, VP6-19.2.1-70-9-21-es kódszámú felhíváson nyertes pályázat tárgyát képező klímaberendezés beépítését végezte el.

A jelenlegi gazdasági helyzetben, az elszabadult energia árak mellett, továbbá a klímaváltozás hatásai miatt is döntött úgy az önkormányzat, hogy ezt a több funkciót is ellátó épületet korszerűsíti, energiahatékonyabbá teszi.

Az inverteres split klímák felszerelésével a helyiségek külön-külön is szabályozható módon fűthetők és hűthetőek lettek. A berendezések energiahatékonyak, kevesebb áramot fogyasztanak, így csökken az önkormányzat rezsiköltsége.

Az épületre több kültéri és beltéri egységgel inverteres split klímák kerültek.

A projekt során 3 db 2,7 kW-os klíma került beszerelésre és 1 db 5,3 kWos, melyek lehetővé teszik a helyiségek külön hőmérséklet szabályozását.

Split klíma került az irodahelyiségbe a folyosóra, az orvosi rendelő helyiségébe, a könyvtárba, így egy több funkciót ellátó épület, hűtése és fűtése valósult meg. Ezeket a szolgáltatásokat igénybe vevők szintén kedvezményezettjei a projektnek.

A vállalt indikátor teljesült, a teljes alkalmazotti átlaglétszám: 4 fő

 

További információ:

Név: Cakóháza Község Önkormányzata 

Cím: 9165 Cakóháza Fő utca 34.

https://www.cakohaza.hu/

További megvalósult projektek