Menü Bezárás
Konferenciaszékek beszerzése Nyalka település Kultúrházába

Kedvezményezett neve: Nyalka Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3437677344

Elnyert támogatás összege: 2 188 987 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Nyalka község önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Pannónia Kincse Leader Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-70-9-21 kódszámú, Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján 2 188 987 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A projekt tárgya: konferenciaszékek beszerzése Nyalka település Kultúrházába

A támogatási kérelem által a településünk Kultúrházának bútorzatát kívántuk fejleszteni, megújítani. A beszerzésre került 100 db ANT-1120 TC konferenciaszék, drapp barna színben krómozott acélvázzal itt kerültek elhelyezésre.

A projekt megvalósítása során a költséghatékonyság elvét tartottuk szem előtt, a beszerezni kívánt eszközök jó minősége mellett is. Az eszközök beszerzésére még a támogatási kérelem benyújtásához beszerzési eljárást bonyolítottunk le, melyre 3 db árajánlat érkezett. Ezen ajánlatok közül a MOBIL A.R.T. Irodabútor Kft ajánlata volt a legkedvezőbb 1.815.000 Ft+Áfa azaz bruttó 2.305.050 Ft összegben. 2023. április 28-án megrendeltük a kapott ajánlat alapján a székeket, melyet vállalkozó 2023. április 30-án vissza is igazolt.

Az eszközök 2023. június 26-án szállításra kerültek.

A projekt elsődleges célja volt az itt élők életminőségének javítása, komfortérzetük növelése egy olyan beruházás által, mely elsősorban a helyi szükségletek mértékéhez igazodva tényleges közösségi jellegű funkcióval és használattal bír. A projekt megvalósulásának eredményeképpen a beszerzett konferenciaszékek a rendezvényekre érkezők kényelmét biztosítja a jövőben, hozzájárul a településen megrendezésre kerülő rendezvények színvonalasabb lebonyolításához.

Eleget tettünk az előírt kötelező tájékoztatási és nyilvánosság biztosítási követelményeknek, melyek önerőből kerültek megvalósításra. Projekttábla kihelyezésre került.

A létrehozott munkahelyek száma 0 fő.

 

További információ:

Név: Nyalka Község Önkormányzata

Cím: 9096 Nyalka Kossuth L. út 54

https://nyalka.hu/

További megvalósult projektek