Menü Bezárás
Közösségi tér felújítása Fenyőfőn

Kedvezményezett neve: Fenyőfő Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 33415746947

Elnyert támogatás összege:  1 743 572 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

VP6-19.2.1.-70-9-21 Pannónia Kincse Leader Egyesület - Helyi Fejlesztések Támogatása

Fenyőfő Község Önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Pannónia Kincse Leader Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-70-9-21 kódszámú, Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján 1 743 572 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A polgári stílus jegyeit képviselő épület az elmúlt évtizedekben több funkciót is betöltött, volt posta épülete, internet elérhetőséget biztosító e-pont, jelenleg az önkormányzat bútor és használaton kívüli anyagok raktárhelyiségének szolgált. Az épület központi szerepét még erősíti, hogy a falu központjában található, a település minden irányából könnyen gyalogosan és gépjárművel is megközelíthető. Az országos védelem alatt álló templom 15 méterre található, az orvosi rendelő és művelődési ház, mely magába foglalja a falugondnoki szolgáltatást 200 m található az épülettől. A buszmegálló kb. 500m-re. Célunk a település központjában, már több éve üresen álló, megjelenésében vonzó, polgári stílusú épület funkcióval való megtöltése volt, valamint a település közösségi helyszínének biztosítása. A felújítás során az épület külső homlokzata újult meg.

Az építési munkák 2024 február 9-én befejeződtek.

A projekt elsődleges célja volt az itt élők életminőségének javítása, komfortérzetük növelése egy olyan beruházás által, mely elsősorban a helyi szükségletek mértékéhez igazodva tényleges közösségi jellegű funkcióval és használattal bír.

Eleget tettünk az előírt kötelező tájékoztatási és nyilvánosság biztosítási követelményeknek, melyej önerőből kerületek megvalósításra. Projekttábla kihelyezésre került.

A létrehozott munkahelyek száma 0 fő.

 

További információ:

Név: Fenyőfő Község Önkormányzata

Cím: 8432 Fenyőfő Kossuth utca 10
https://fenyofo.hu/

További megvalósult projektek