Menü Bezárás
Kulturális infrastruktúra fejlesztése Kisbaboton

Kedvezményezett neve: Kisbabot Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3414256122

Elnyert támogatás összege:  1 967 052 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

VP6-19.2.1.-70-9-21 Pannónia Kincse Leader Egyesület - Helyi Fejlesztések Támogatása

Jelen projekt célja Kisbabot település kulturális infrastruktúrájának fejlesztése volt bútorok beszerzésével, mely a tervezettnek megfelelően megvalósult.

A Támogató Okirat kézhezvételét követően ajánlattételi eljárást folytattunk le, mely során 3 cég adott ajánlatot a projektben tervezett bútorok beszerzésére(ugyanazt a 3 céget kértük fel, mint a pályázatkészítési szakaszban). Az eljárást követően szerződést kötöttünk a legkedvezőbb piaci árat adó ICOOL Kft-vel és megbíztuk a bútorok leszállításával.  A bútorok átadása két részletben történt, az árajánlatnak megfelelően a tételek leszállításra kerültek.  A pályázat keretében beszerzésre került 34db ZINA 2 NEW rakásolható szék, 9db M-EC-T összecsukható asztal és 1db KORA KN5+KK4 tálaló komód.

A bútorok a Kisbabot Község Önkormányzatának tulajdonában lévő művelődési házba kerültek. Az új bútorok beszerzésének köszönhetően a településen működő civil szervezetek, valamint a lakosság részére helyben is megteremtődtek megteremtődtek a feltételek a rendezvények színvonalas megtartásához, és a vendéglátással is járó eseményeken a szükséges catering bútorzat  rendelkezésre áll

A projekt eredményeként egy hosszú évek óta fennálló lakossági igény került kielégítésre, és korszerűbbé, rendezvények megtartására még inkább alkalmassá vált a kisbaboti művelődési ház.

A projektben vállalt indikátor neve: Létrehozott munkahelyek száma

Mértékegysége: Fő

Az indikátor értéke a pályázat benyújtásakor: 2 fő

A projekt befejezéséig vállalt érték: 2 fő

  1. decemberében fennálló érték (az elszámolás benyújtását megelőző hónap): 2 fő

 

További információ:

Név: Kisbabot Község Önkormányzata

Cím: 9133 Kisbabot Ady Endre utca 2/A

https://www.facebook.com/people/Kisbabot-k%C3%B6zs%C3%A9g/100069099194789/

További megvalósult projektek