Menü Bezárás
Kulturális infrastruktúra fejlesztése Tényőn

Kedvezményezett neve: Tényő Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3408928387

Elnyert támogatás összege: 3 576 003 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Jelen projekt célja Tényő település kulturális infrastruktúrájának fejlesztése volt bútorok beszerzésével, mely a tervezettnek megfelelően megvalósult.

A projekt benyújtását megelőzően ajánlattételi eljárást folytattunk le, mely során 3 cég adott ajánlatot a projektben tervezett bútorok beszerzésére. A Támogató Okirat megérkezését követően a még érvényes árajánlatoknak köszönhetően szerződést tudtunk kötni az ICOOL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal és megbíztuk a bútorok leszállításával.  A bútorok első részlete 2023.augusztus 21-én érkezett meg, míg a második szállításra 2023.augusztus 28-án került sor. A pályázat keretében beszerzésre került 120 db Jeff 3 New rakásolható szék, 10 db F183 rendezvényasztal, 8db R81 rendezvényasztal valamint 2db EC-T összecsukható bankett asztal. A bútorok a Tényő Község Önkormányzatának tulajdonában lévő Szent István Kultúrházba kerültek.

Az új bútorok beszerzésének köszönhetően a településen működő civil szervezetek, valamint a lakosság részére helyben is megteremtődtek a feltételek a rendezvények színvonalas megtartásához és a vendéglátással is járó eseményeken a szükséges catering bútorzat  rendelkezésre áll.

A projektben vállalt kötelező nyilvánossági feladatok maradéktalanul megvalósultak.

A projekt eredményeként egy hosszú évek óta fennálló lakossági igény került kielégítésre, és korszerűbbé, rendezvények megtartására még inkább alkalmassá vált a tényői IKSZT.

A projektben vállalt indikátor neve: Létrehozott munkahelyek száma

Mértékegysége: Fő

Az indikátor értéke a pályázat benyújtásakor: 9 fő

A projekt befejezéséig vállalt érték: 9 fő

2023. szeptemberében fennálló érték (az elszámolás benyújtását megelőző hónap): 9 fő

További információ:

Név: Tényő Község Önkormányzata

Cím: 9111 Tényő Győri utca 59

http://www.tenyo.hu/

További megvalósult projektek