Menü Bezárás
Önkormányzati feladatellátást támogató eszközbeszerzés Écsen

Kedvezményezett neve: Écs Községi Önkormányzat

Projekt azonosítószám: 3452076715

Elnyert támogatás összege:  4 096 191 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

VP6-19.2.1.-70-9-21 Pannónia Kincse Leader Egyesület - Helyi Fejlesztések Támogatása

Écs Községi Önkormányzat jelen pályázati forrásból egy közterületi karbantartógép (AS-MOTOR AS 900 enduro felülős magasgazvágó gépet) beszerzését valósította meg. A gép beszerzése hozzájárult a közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek, temetők, focipálya fenntartásához, gondozásához, a településtisztasági szolgáltatásokhoz, valamint a köztisztasági szolgáltatásokhoz.

A gép tartós, erős és rendkívül robosztus. Alkalmas 1,2 méter magas fű és könnyű bozót nyírására. A hidrosztatikus hajtás nagyméretű hűtőrendszerrel rendelkezik a tartós, professzionális felhasználáshoz. A rendkívül szilárd vázszerkezet hosszú élettartamot garantál. Az extra benzin-és olajszivattyúnak köszönhetően a meredek lejtőkön is könnyen lehet munkát végezni vele. A hidrosztatikus hajtás kiegészítő hűtéssel van felszerelve, így még nehéz körülmények között is optimálisan használható. A még jobb tapadás érdekében a differenciálzár lábpedállal aktiválható. A cserélhető, megfordítható pengékkel ellátott kés oldalra és hátra dobja a levágott füvet. A 90 cm-es vágási szélességgel óránként akár 9000 m2 területteljesítmény is lehetséges. A 30-90 mm vágási magasság központilag és négy lépésben állítható. Az összes vezérlőegység logikus elrendezésű és könnyedén elérhető.

A gépet az Önkormányzat az ANDL Kft.-től szerezte be, melynek átadása és egyben üzembehelyezése 2024.02.01.-én megtörtént Écs, Fő utca 94. szám alatt (140 hrsz).

A pályázati támogatáson felül szükséges önerőt az Önkormányzat a saját költségvetéséből biztosította.

A projekt megvalósítása során a pályázati felhívásban rögzítettek alapján a kötelező tájékoztatás és nyilvánosság teljes mértékben érvényesült. A tájékoztatási és információs tábla kihelyezése megtörtént az Önkormányzat székhelyén, illetve a honlapon a Leader logó láthatósága megvalósult, a projektről részletes leírás található az www.ecsfalu.hu oldalon.

A projekt indikátorai: létrehozott munkahelyek száma: 0 fő.

További információ:

Név: Écs Községi Önkormányzat

Cím: 9083 Écs Fő utca 94
https://www.ecsfalu.hu/honlap/index.html

További megvalósult projektek