Menü Bezárás
Térfigyelő kamerarendszer kiépítése Rábcakapin

Kedvezményezett neve: Rábcakapi Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3368605948

Elnyert támogatás összege: 1 804 923 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Alulírott Szabó Ágnes, mint Rábcakapi Község Önkormányzatának (9165 Rábcakapi, Fő u. 88.) polgármestere nyilatkozom, hogy a VP6-19.2.1-70-9-21 kódszámú, Helyi fejlesztések támogatása című felhívásra benyújtott nyertes pályázatunk megvalósítása során a faluban kiépült a térfigyelő kamerarendszer.

Választható önállóan támogatható tevékenységek közül az új technológiai rendszerek kialakítása tevékenység keretén belül szerezett be az önkormányzat 3db Hikvision 8 megapixeles kamerát, a szükséges antennákkal, átjátszókkal monitorral, amelyek segítségével nyomon követhetőek a településre érkezők. A térfigyelő rendszernek köszönhetően könnyebben megóvhatóak a település épített és kulturális értékei. A lakosság biztonság érzetét növeli, a gyorshajtások számát is csökkenti a kamerarendszer. Egy olyan fejlesztés valósulhatott meg, ami egy kis közösség számára nagyon fontos dolgot eredményez: a közösségük védelmét, biztonságát.

Az önkormányzat a vállalt indikátort teljesíti a Központosított illetmény-számfejtési rendszer adatai alapján a munkahelyek száma: 4 fő.

 

További információ:

Név: Rábcakapi Község Önkormányzata

Cím: 9165 Rábcakapi Fő utca 88

https://www.rabcakapi.hu/

További megvalósult projektek