Menü Bezárás
Zöldterületek fűnyíróeszközeinek beszerzése Csikvándon

Kedvezményezett neve: Csikvánd Község Önkormányzata

Projekt azonosítószám: 3415133525

Elnyert támogatás összege: 2 252 271 Ft

Támogatás mértéke: 95 %

Csikvánd község önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Pannónia Kincse Leader Egyesület működési területére meghirdetett VP6-1 9.2.1. -70-9-21 kódszámú, Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján 2 252 271 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Az Önkormányzat a település földrajzi elhelyezkedéséből adódóan jelentős zöldterületekkel rendelkezik, melyek folyamatos gondozást, karbantartást igényelnek a rendezett településkép fenntartásáért, a környezettudatos magatartás megvalósításáért, lehetőséget teremtve a testi, lelki feltöltődésre. Különösen fontosnak tartjuk az esztétikus, egészséges környezet kialakítását, nemzeti értékeink környezetének gondozását, valamint, hogy kulturált környezetet biztosítsunk a kikapcsolódásra, testmozgásra, sportra.

Ezen célokhoz kapcsolódóan a projekt keretében 1 db STIHL 4112 SZ benzinmotoros kerti traktor valamint 2 db Stihl FS 411 motoros kasza került beszerzésre.

Az eszközök vásárlására vonatkozóan 3 ajánlat került beszerzésre. A Csigaszeg Bt. nettó 1.866. 783 Ft +Áfa azaz bruttó 2.370.814 Ft összegű ajánlata volt a legkedvezőbb, melyet el is fogadott az önkormányzat. A döntés után 2023. március 28-án megrendeltük az eszközöket, melyet másnap vissza is igazolt a vállalkozó. Az eszközök átadás-átvételi, üzembe helyezési jegyzőkönyvvel 2023. 03.31-én átadásra és beüzemelésre kerültek.

A projekt eredményeképp megújult gépparkunkkal, a modern és költséghatékony eszközökkel eredményképesebben tudjuk ellátni az önkormányzat kötelező, a falu lakosainak jólétét és kényelmét alapvetően biztosító közfeladatokat. Jelentősen nőtt a feladatellátás minősége, több feladatot, rövidebb idő alatt hatékonyabban, magasabb minőségben tudunk ellátni.

Eleget tettünk az előírt kötelező tájékoztatási és nyilvánosság biztosítási követelményeknek, melyek önerőből kerültek megvalósításra. Projekttábla kihelyezésre került.

Létrehozott munkahelyek száma:
Jelenlegi érték: 0
Vállalt érték: 0

A projektet a záró kifizetési igénylés benyújtásáig bemutattuk, népszerűsítettük a településünk honlapján, a fotókkal ellátott, szöveges beszámolót – az indikátor(ok) teljesülésére vonatkozó kiegészítéssel – megküldtük a HACS részére elektronikusan, a HACS honlapján történő megjelenés céljából, biztosítva ezzel a nyilvánosságot és a LEADER program népszerűsítését.

A rendezett és tiszta településkép hozzájárul az itt élő emberek életminőségének javításához, vonzza a letelepedni vágyókat is a turizmus szempontjából sem elhanyagolható a rendezett településkép kialakítása.


 

További információ:

Név: Csikvánd Község Önkormányzata

Cím: 9127 Csikvánd Rákóczi F. u. 24.

https://csikvand.hu/hu/

További megvalósult projektek