Menü Bezárás

Helyi Bíráló Bizottsági döntés a Vonzóbb vidéki települési környezet és szolgáltatások fejlesztésének elősegítése c. pályázati felhívás kapcsán


2019. szeptember 6.

Tisztelt Pályázók!

A Pannónia Kincse Leader Egyesület Helyi Bíráló Bizottsága (HBB) Horváth Gyula elnökletével újabb LEADER intézkedéshez kapcsolódóan ülésezett: az intézkedés célja a vidéki térségekben élők életminőségének a javítása, a vidéki települések vonzóbbá tétele olyan, a fenntarthatóság növelését és a társadalmi felzárkózást és az egész életen át tartó tanulást elősegítő fejlesztések által, melyek a helyi szükségletek mértékéhez igazítva tényleges közösségi jellegű funkciókkal és használattal bírnak.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pannónia Kincse Leader Egyesület Helyi Bíráló Bizottsága a mai napon 277.360.172 Ft támogatásról döntött a Vonzóbb vidéki települési környezet és szolgáltatások fejlesztésének elősegítése c. pályázati felhívásra beérkezett pályázatok kapcsán.

A Pannónia Kincse Leader Egyesület munkaszervezete a HBB döntését követően a pályázatokat átadja végső jogosultsági ellenőrzésre a Magyar Államkincstár részére, mely megtörténte után a Magyar Államkincstár fogja a Támogatói Okiratokat megküldeni a nyertes pályázók részére.

Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a LEADER helyi felhívások kapcsán lehetőség van előleg- és kifizetési kérelem benyújtására, melyhez a segédletek az alábbi linken érhetőek el: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/tamogatasok-listazo/-/tamogatas/5746072/tajekoztatok.

További sikeres munkát kívánva üdvözlettel,

Horváth Gyula elnök

és Németh Tamás munkaszervezet vezető!


 

További megvalósult projektek